27 december 2011

Äntligen vardag!

 Tänkte visa lite av mina julklappar. Det verkar som Tomten tyckte att jag varit väldigt snäll i år......och det har jag ju varit förstås. Det råder ingen tvivel om den saken, jag är snäll!
 Den rosa fina skålen är från Ingrid och Micke, likaså den lilla ljuslyktan till höger. Sen fick jag även det rosa toffsen av dom, men den har ni redan sett på bild! Den sitter på min amerikasäng och jag älskar den!
Dom andra två ljuslyktorna är från Lotta. Dom är så fina, hon vet precis vad jag gillar!
Den lilla skidåkande Tomten är från Yvonne och Julia, er rar liten Tomte med både snällt ansikte och ögon.
Tack snälla raringar! Jag skäms, eftersom vi inte ger julklappar till varandra.......
Av mina otroligt snälla barn med ännu snällare pojkvän fick Rolf och jag biljetter till Robert Gustafsson 25-årsjubileumsshow på Cirkus. Det ska bli jättekul och maken lovade i sin iver även trerätters på finfin restaurang innan. Bara han inte menar Mc Donalds!

Blev först lite lätt besviken när jag öppnade paketet från Rolf. Ett låda i telefonkatalogstorlek med bara pappersbitar i, packade tätt tätt. Kul kille tänkte jag tills jag hittade Ticnetkuvertet med biljetter till Jesus Christ Superstar med.....OLA SALO!
Det blir kanon! Finns det någon bättre, Ola Salo? Ja, skulle väl vara Henrik Lundqvist då men jag tror inte han skulle göra sig så bra som Jesus.
Vet i alla fall en som kommer bli avundsjuk de luxe, Jessica.

Mamma kom med en mycket bra klapp. Ett presentkort på klipp och färg hos min frissa.
Hur bra som helst!
Sen fick jag även pengar av mormor och snälla farfar Birger. Dom har vi lagt på hög tillssammans med kvarvarande Ving-presentkort. Blir en resa framöver, en skidresa till Alperna hade jag tänkt.
Hahah, skoja förstås, såklart till värmen!

Idag vaknade jag med en ilsken huvudvärk. Kan bero på vinintaget igår, men två glas??
Har tillbringat förmiddagen i soffan och tittat på Pippi på rymmen, ätit Ipren och druckit te.
Nu ska jag strax åka och köpa köttfärs på Willys, idag blir det den lasagnen som vi skulle ätit i torsdag som vi aldrig gjorde.

1 kommentar:

  1. FY FAAAN ROFFE! Varför köpte du inte en biljett till mig oxå!!! JAG VILL OXÅ GÅ!!!
    GRATTIS Ewa, kul för dig! Jätte kul! ;)

    SvaraRadera