21 december 2011

Es ist onsdag!


Vaknade ganska utvilad klockan 09.10 av att det pep i telefonen. Det var från en av mina motspelare i WF på våningen över mej som hade vaknat.
Såklart kan man ha telefonen på ljudlös om man inte vill bli störd, men det vill jag. Jag gillar att bli störd. Är en ganska störd person hela jag faktiskt.
Vad händer i dag då i Pettssonska? Ingenting som vanligt, har läget under kontroll så som många brukar säga dagarna innan jul. Har aldrig fattat det där med stress och elände inför varje jul.
Det är väl inte meningen att man ska sitta likt ett urschetet plommon på julafton och vara helt slut?
(Min gamla rara mormor använde alltid det uttrycket: utschetet plommon!)
Jag har gjort mina två åttagande: pepparkakshjärtan i fönstret och lagt in sill. Punkt!
Sen förstås köpt julklappar till mina småtroll, men det började jag med redan i oktober. Det mesta inhandlat via internet, då slipper man att ens kliva utanför dörren. Kanon!
Har jag sagt att jag älskar internet, denna fluga som skulle vara så kortsiktig enligt någon jönsig politiker på 90-talet.

Idag är som sagt Emilie ledig. Jag föreslog att vi skulle åka till Bålsta och fika, jag längtar efter en latte trots att jag inte är någon lattemorsa.
Hon tackade vänlig nej till detta erbjudande.
Jessica skulle kommit och hälsat på en stund nu mitt på dagen, men hon avbokade hon med. Hon hade blandat i hop dagarna och hade annat för sej. Jaha!
I går skulle Mia kommit förbi men hon hade så mycket att stå i (fullt förståligt) på hennes enda lediga dag så jag hanns inte med.
Det är och vara jäkligt opoppis just nu, haha!
I kväll kommer Erika hem, vi ska äta och chilla. Hittade den sista överblivna potatisgratängen i frysen, som blev över från festen tidigare.
Eftersom vi behöver plats i frysen så äter vi den tillsammans med reabilligtwillysentrecote.
Kött? På en onsdag!? Galet vågat.....
Nu kom Gustav ner från sin sovstund, han vill nog i alla fall gossa med mig?!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar