30 december 2011


Godmorgon!
Vaknade för en stund sen, har som vanligt sovit gott och relativt ostört ända till 14.00.
Gustav väckte mig endast en gång när han ville gå ut. Han är rädd stackarn, rädd för alla smällare och fyrverkerier. Och värre blir det, i morgon kommer jag inte släppa ut honom alls.
Vill inte ha det som förra året då han gick ut på eftermiddagen då jag i min enfald trodde att det var lugnt med smällare. Men icke,  grannpojkjävlarna smällde smällare på gatan, han stack och kom inte hem förräns nästa dag!
Har aldrig varit så orolig i hela mitt liv!

I natt på jobbet hade jag det alldeles hiskeligt lugnt, blev nästan orolig ett tag. Som dom sov mina små skötebarn. Snarkades i alla rum...nästan!
Anne hade Janssons frestelse med sig och det var väldigt gott. Vi åt glatt!

Idag blev det ingen fredagshandling med mamma. Orkar inte åka i väg när man precis har klivit upp. Jag behöver vakna till liv, äta, dricka kaffe. Det brukar ta ett tag. Vi får handla i morgon.

Senare ikväll ska jag skjutsa Emilie och Jogge till Bromma Airport. Dom ska flyga till Malmö och fira nyår med fina vännerna Emeli och Tommy. Och sen lilla Babbelurisen förstås, sötaste taxen Albin som garanterat kommer kissa på sig av glädje när Emile kommer.
Dom såg senast i augusti när flyttlasset gick hem för henne. Han är världens finaste!

Nu dags att BRYGGA kaffe. Rolf ringde förresten igår till kaffemaskinshospitalet. Fick tråkiga besked, dom hade inte ens tittat på sjuklingen. Detta p.g.a underbemanning och mycket att göra!
Mmmm, tackar!
Jag längtar så efter honom!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar