2 december 2011

Så därja!




Ensam i soffan, mina två pojkar sover sen länge. Fast jag är imponerad av Rolf, han lyckades faktiskt hålla sej vaken genom hela Idol. Guldstjärna!
Robin och Amanda till final, precis som jag ville ha det. Tror att Amanda vinner hela tjottaballongen, fast jag gillar Robin mera. Hissa intresseflaggan!

Idag var det bara vi två till middag, vi lyxade till det med varsin hemgjord tunnbrödsrulle.
Men något jobb i korvmojjen för mej blir det inte.  Tänk dom där stora tunnbröden verkar dom slutat att sälja, nu får man klara sej med dom små rektangulära.
Är ju omöjligt att få till!

Råkade zappa lite nu på televisionsapparaten, hittade Kevin Coster på ettan som Robin Hood. Men herregud hur ser han ut? Hockeyfrilla har jag aldrig gillat! 
Ska sova nu, eller rättare sagt försöka. Har sovit hela dagen så jag tror det blir svårt.Gustav är jätteglad åt bäddsoffan som fortfarande står bäddad på övervåningen efter lördagens gäster.Han tror att det är hans nya kattbädd och ligger mest hela tiden där och sover.


PS: En fråga! Dreadlocks? Kan ni nåt om det? Är det något som växer ut vid födseln?
Självklart så är det inte jag som tror det utan någon annan närstående, han hävdar att man föds med såna.....Moahahhahhahaha!

1 kommentar:

  1. Tunnbrödsrullarna verkar ha stått som spön i backen på Ginstvägen. Här på 32an åt vi nämligen det också. Tror inte att man föds med dreadlocks utan att det ligger hårt arbete bakom att få till den frillan./Åsa

    SvaraRadera