3 december 2011

Dansuppvisning


 Jag har varit på dansuppvisning! Det var så roligt att se alla dessa barn i varierad ålder dansa på scenen i Ekhammarskolans Aula.
Jag var där tidigt och ställde mej och vänta på Jessica med familj. Till slut kom dom och vi ställde oss i den slingrande kön i väntan på insläpp.
Tyvärr så kan ju inte folk bete sej i kösystem utan många trängde sej före vilket resulterade i att sittplatserna tog slut ganska fort inne i aulan.
Vi hamnade på absolut sista bänkraden. Aulan var proppfull!
Tio minuter efter utsatt tid körde det igång.
Den manlige konferanciern tillika ordförande i föreningen Upplands-Bro Dansgymnaster presenterade stolt dom olika dansnumren.
Återkommande adjektiv som han använde i flertal var: spännande, fantastiskt och härligt.

Först ut var Dans-Kaninerna, ett gäng 3-åringar som var ursöta, efter det var det Dans-Fjärilarna, Dans-Älvorna, Streetdansarna, Discodansarna m.m.
Manya tillhörde Älvorna och dansade till Shakiras Wakkawakka. Så duktig! Det var både höftrullningar, bensprattel och finfina danssteg.
Efter en och en halvtimmes hög musik, jubel, dans och applåder var det dags för diplomutdelning och frivillig fika i matsalen.
Konferanciern informerade även publiken att dom även efter jul kommer att starta upp nya grupper. Så hade vi några förslag så var vi välkomna. Jag var inte sen att komma med idén
"Zorba för 50-plussare".........Hänger ni på?

Lite bilder på världens finaste Manya och hennes mamma kommer här:

Dansprimadonnan


Manya, Nelly och kusin Bella eller Nathalie?

Välförtjänt fika


Min favorit!


3 kommentarer:

  1. Om de inte vill starta upp en grupp med ZORBA kanske JENKA kan vara ett alternativ???/Åsa

    SvaraRadera
  2. Tack för att du var med på den stora uppvisningen! Tack vare dig att det finns några bilder på gullungen eftersom vi här på Örnäs är lite efterblivna när det gäller att ta med sig kamera och fota!
    Mamma hälsar förresten att hon har ändrat sig angående tightsen, hon vill ha "cerise" på sig är ni ska ha uppvisning av 50+ dansen! Hon föreslog att du kunde ha "turkosa" trodde det skulle passa dig!
    KRAMAR från Sidenskan

    SvaraRadera
  3. Ja, jenka vore ju jättekul. Det får bli andrahandsvalet.
    Turkosa tights? Ja, jag vet inte...är det verkligen min färg?

    SvaraRadera