17 december 2011

Maratonsittning


Jag är trött! Kunde inte sova i natt alls, var inte det minsta trött. Mest låg jag och funderade på om jag skulle ringa Agent Scully och Mulder. Min julbordsätande man var försvunnen!
Men efter 16 timmar som kom han hem, klockan 03.22! Tror han med dessa 16 timmar kan utnämnas till världsmästare i julbordsätning.
Innan på dagen var han ytterst tveksam om han ens skulle orka närvara, åker nog bara dit en snabbis och äter sen kommer jag hem. Han hade ont efter sin vurpa i gropen i måndags. Mmmmm, eller hur?
16 timmar en snabbis.......? 
Men han verkade totalt återställd i både revben, knä och rygg. Så det får man vara glad för, tänk vad ett julbord på Café Opera gör gott! Däremot kom han hem med bara ett glas i sina glasögon. Så nu ser han inte ett piss.

Jag somnade iaf vid 04.00 till ljudet av snarkningar. I morse gick jag upp vid 10.00 för att ringa till mamma som säkert satt och väntade på att just jag skulle ringa. Vi skulle handla idag, hanns inte med igår.
Klockan 13.00 svängde jag upp framför hennes port och vi åkte till Willys. Handlingen gick snabb och prickfritt. På den efterföljande fikan efteråt hos henne var jag duktig och bytte batterier i hennes fjärrkontroller.
Andra som var duktiga var dessa: Vally, Gerda, Marja-Lisa och Birgit. Samma gamla damer som vanligt!

Nu är jag hemma igen, känns skönt. Maken är på benen, han haltar ingenting! Han verkar pigg och står just nu i köket och förbereder middagen.
Jag ska senare få uppleva något jag aldrig trodde jag skulle få uppleva! Min finaste vän Ingrid.......i långklänning!
Dom ska på 50 års/glamourfest i kväll och jag ska agera privatschaffis. Spännande!

1 kommentar:

  1. Ha ha ja tänk vad ett julbord kan göra. Men undrars var han lagt det andra glaset till "ögone" då, ha ha???/Åsa

    SvaraRadera