19 december 2011

Jul utan Jura


Det råder en deppig stämning i Pettssonska idag. Precis lagom till jul så bestämde sej kaffemaskinen att sluta mala kaffebönorna. Vår älskade Juramaskin som varit oss trogen i exakt fyra år är sjuk....SJUK!
Men som tur var så åkte Rolf idag med den till kaffemaskinhospitalet, hoppas den inte är allvarligt sjuk! Stackars maskin, får fira jul utan sin familj, ensam och ledsen på hospitalet.
Jul utan kaffe? Galet!  Anne P som är en hyvens kvinna ryckte ut i snöslask. Hon kom med sin dubbelbryggare som dom inte använder. Kanon, bryggkaffe funkar det med.
Tack snälla Anne P!

Idag har jag varit i Bålsta och hälsat på min favorithund, alla kategorier! Trotsade moddiga oplogade vägar och gasade i väg. Plattan i mattan!
Lilla Lotta och jag myste med hundgodis och en massa hembakat som Anne H bakat. Allt var så gott, tänk att hon är så duktig på att baka också denna norska underbara kvinna! Oj, vad jag kommer att sakna henne när jag slutar på Pomona.......usch!
Gick upp minst ett kilo.  Sen drack jag två stora muggar Jurakaffelatte! Jojo, dom har också en Jura, fullt fungerande till på köpet.
En tur till Willys på hemvägen för att köpa ingredienser till den inlagda sillen som ska fixas ikväll.
Det är min lott, sillen, lagom ansträngande.
Håll nu tummarna för vår lilla Jura att den snart blir frisk och matte inte så fattig!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar