1 september 2012

Regnig Tjejmil

Idag sprang Emilie och 32000 andra damer Tjejmilen. Hade varit lite roligare om vädret hade varit bättre. Men som alltid i detta skitland så regnade det....ORDENTLIGT!
På bilden ovan så ser ni kön till bajamajorna.
 Nykissad och laddad inför den 1 mil långa springturen
 Jogge var väskbärare och Emilie drar igång Spotify innan hon beger sig till Sats-uppvärmningen.
 Jogge och jag drack kaffe och tittade på andra väskbärare. Den här hunden var väldigt söt, hans husse borde dock köpa en större storlek på byxor.
 Det var lerigt, lervälling, gegamojja överallt.  Tror knappast plastpåsetricket hjälpte någon längre stund.
 Paraplyer överallt, folk kan inte handha paraplyer och det är ett under att man kom hem med båda ögonen i behåll. Paraplyer i grupp är förenat med livsfara.
 Här kommer flickebarnet till oss efter målgång. Jag missade henne trots att jag stod och fånglodde på alla damer som kom springande. Men hon såg oss och klappade mig på axeln och tjoa till när hon på lätta ben sprang förbi.
 Dyngsur, lerig, skitiga och blöta springskor, ostkaka, banan, vatten, 
medalj och supernöjd förstagångstjejmilare!
Nu citerar jag Emilie:

"Känner mig jävligt nöjd över mina 63 minuter idag. 
Kunde sprungit längre kändes det som, formen var på topp!"

Blöta och frusna plaskade vi hemåt över Gärdets träskmark. Var skönt att komma hem och klä sig i torra kläder. Nästa år är det 30-årsjubileum för Tjejmilen. Tror banne mig att jag ska springa/powerwalka då! Vissa gick ju med kryckor, stavar, barnvagnar, paraplyer då kan väl jag powerwalka en mil lite hurtigt?
Någon som ska med?

1 kommentar:

  1. Ja man kanske ska ställa upp i tjejmilen nästa år :-D Efter halvmaran ska jag sättamig med en kalender och planera in vilka lopp jag vill vara med i under 2013

    SvaraRadera