8 september 2012

Vinnaren är........



Vaknade pigg och utvilade redan klockan 13.00. Solen sken och jag tog en kopp kaffe i solen.
Funderade om jag skulle powerwalka upp till festligheterna i Centrum, där den årliga Fest i Byn hölls just idag.
 Om inte för att snabbt gå förbi jippot vid den s.k stora scenen och istället gå bakom där hundaktiviterna är.
Sagt och gjort, på med träningskläderna och iväg.
Träffade på Ingrid och hennes syster med hund. Satt en stund med dom och tittade på lite hundar som skulle göra olika saker på kommandon från sin matte, för att sedan få poäng av en domare i blå Pippitröja säkert inköpt på Gekås (jag har likadan)
 En del lyckades bra en del mindre bra, men dom var söta och dom såg ut att ha roligt.
Det är huvudsaken!

På väg hem gick jag ner i vimlet igen och förbi Friskis & Svettisbordet, där hurtiga, trevliga ledare bl.a sålde lotter. Det fanns bara fyra lotter kvar så jag köpte dom för det överkomliga priset av 5:-/st.
Dragningen skulle ske på direkten. Spännande!
Jag vann på alla lotter utom en! Kammade hem en vattenflaska, en buff som tydligen är nån slags tygtub man har på skallen eller möjligen runt halsen, vad vet jag och sen vann jag även det eftertraktade förstapriset.....trumvirvel ett TRÄNINGSKORT!
Så på onsdag ska jag sälla mig till förhoppningsvis andra fetknoppar som är lika otränade som jag.
Mitt första pass blir Afrodans...puh!

Buffen gav jag bort till en snyftande liten flicka som hade nitlotter på alla sina tio lotter.
Hon blev jätteglad, var precis en sån hon ville vinna.


Vad tror ni? Kan Friskis & Svettis vara något för mig?
Sist jag gick på en organiserad gympaaktivitet var på Ankis bejublade Discogympa, måste varit minst 20 år och 20 kilo sen.
Men det lustiga är att jag faktiskt i natt var inne på deras sida och sökte lite information, eftersom det skulle vara kul att skutta runt till musik med likasinnade i närområdet.
Jag gör ett försök i alla fall, har ju vunnit ett träningskort!





2 kommentarer:

  1. Grattis till storvinsten! :) Afrodansen är jättekul, provade den förra året, först kändes det lite sådär, tänkte att det här ger väl inget, men det var ju kul, och sen kom träningsvärken :) När jag gick var det Mona som höll i den i Bro, och Anna Nersing i Kungsängen, provade båda ställena. Bor ju mitt emellan nu, så det är lätt att åka åt båda håll, missar jag en dag i Bro kan jag gå i Kungsängen och "ta igen". Fast jag trivs bättre i Bro. Och Lena Biärsjös gympapass rekommenderar jag varmt! Lycka till, hoppas att du hittar något pass som passar dig. Jag gillar friskis!

    SvaraRadera
  2. Tack! Vad kul! Jag jag har nog siktat in mig på afrodansen med Mona i Bro och kan jag inte den dagen så blir det Lenas basjympa. Ska bli spännande och roligt!

    SvaraRadera