27 november 2009

Fredag del 2

Blogginläggen står inte precis som spön i backen idag. Detta för att jag knappt varit hemmavid utan på rull hela dagen.
Vi var som ni vet först till Bålsta för den stora julklippningen av Erika. Hon blev jättefin och vi firade det lyckade klippet med räkmacka och latte på fiket i Bålsta centrum.
Hemåt igen för att byta ut sällskapet, in med Erika och ut med Rolf i bilen istället.
Nu var det Coop som skulle besökas. Vi handlade mat och annat bra att ha. Köpte två lågenergilampor till stjärnorna....pluspoäng. Men minuspoäng för priset 49.90 styck!
Håller väl längre får jag hoppas, men jag är snål när det gäller såna grejer.
Nu när vi kom hem skulle jag montera mina fina stjärnor och vad händer då? Ja, vad händer då? Dom går sönder dom satans pappstjärnorna, så nu leker jag Börje bygglåda och LIMMAR dom dumma stjärnorna. Hoppas dom håller!

Erika kom ner förut med sina sängkläder, hon kastade in dom in maskinen och jag drog i gång den.Efter ett tag så hör jag att det klonkar därinifån, undrar vad det kan vara?
När maskinen var klar var jag snabb med att slita upp luckan och.......nu såg vad som hade tvättats. Jo, Erikas fjärrkontoll till digitalboxen.
Nu håller hon på att torka den med fönen, få se om den funkar.

Snart dags för middag, men först måste jag ta en powernap. Är helt slut efter dagens strapatser.

Mer sen!

1 kommentar:

  1. Hoppsan inte bra att tvätta fjärrkontrollen inte. Det blir nog till att stiga upp ur sängen hädanefter och knäppa på TV`n.

    SvaraRadera