13 november 2009

Good morning


Efter 5 timmars djup sömn med konstiga drömmar så är man med i matchen igen.
Nyduschad, kaffe, pekfingervalsen på tangenterna i ivrig färd med det jag gillar mest....nja mycket då!
Idag vill jag hälsa två nya läsare välkomna!
Sofia och hennes syster Ingrid. Sofia är mamma till Åsa och Mikael, mormor till Lindah och Malin och sist men inte minst gammelmormor till Samuel och Jonatan. Hennes syster Ingrid är således moster till Åsa och mammas moster till Lindah och Malin och mormors moster?! till lillpluttarna i Norge!
Ja, där fick ni hela släktträdet!
Jättekul att ni läser om mitt innehållsrika liv, hoppas att det funkar nu med era kommentarer.
Annars så har denna otäcka dag fredag den 13:e varit stillsam så långt. Inga vägbulor, fallgropar eller dikeskörningar än. Kan delvis bero på att jag hållit mej inom husets fyra väggar. Med ett undantag för en tur till brevlådan, men det gick bra det med. Snubblade inte på något utstickande och slog ut framtänderna som man lätt kan göra annars.
Idag är det bara min utarbetande make och jag som ska dinera. Erika ska direkt från fotomässan till en vän för att äta och kolla på Idol.
Nu ska jag fortsätta bråka med braskaminen!

4 kommentarer:

  1. Vad kul att mamma och moster också läser din blogg. Hade jag ingen aning om.

    SvaraRadera
  2. En rolig blogg Eva.Skall prova att göra kokostoscakakan blev väldigt sugen när jag tog fram receptet.Får se nu om jag lyckas få iväg dessa rader

    SvaraRadera
  3. Hej igen Ewa, det lyckades. Skulle skriva att jag tänker följa din blogg, kul att se vad ungdomen har för sig. Och så kan jag ju få ett gott skratt då och då. Det förlänger ju livet, sägs det.

    SvaraRadera
  4. Tack för fina ord Sofia och Ingrid! Men ungdomar????? man tackar. Pröva kokoskakan, den är alldeles för tok för god!
    Kram

    SvaraRadera