23 november 2009

Luddigt möte!

Och den som hänger löst är...........Ewa!
Så kommer det förmodlingen låta i vår när hus 2 blir uppköpt.
Mia och jag och massa dagpersonal, chefer m.m var på info-möte på Pomona ang. upphandlingen av hus 2.
Det här var vad vi fick reda på:
  • 1/12-09 gå tiden ut för ev. intressenter att lägga bud.
  • 21/1-10 tas beslut i soc.nämnden.
  • Ca 1/5-10 kommer hus två påbörjas i privat regi.
  • Hittills har två st visat intresse, Attendo Care och ett litet skånskt företag
  • Nuvarande dagpersonal erbjuds att vara kvar. Vill man inte jobba privat så var det lite luddiga regler om LAS-tid m.m. Förstod inte riktigt allt.
  • Sjuksköterskorna blir kvar i kommunens regi.
  • Nattpersonalen ska delas mellan privat och kommunen. Vilket innebär 3,5 personal/arbetsgivare. Jag räknar enkelt ut att jag är bland dom tre sist anställda och tillhör med all sannolikhet det privata med jobb i 2-huset.
  • Om dom inte vill ha nattpersonalen så.........hänger man löst om man pratar Idol-språk. Vilket är en minimal risk, men ändå så funderar man.

Därför blir jag förbannad just nu!

Hade inte den där sjuka människan ¤#%-/)¤"! )&(¤&#! och Upplands-Bropisskommun behandlat mej och Jessica som skit hade jag varit tryggt och säkert kvar på KG med 29 år i bagaget. Och dessutom hade Jessica haft ett jobb!

Men jag är glad att jag fick nytt jobb med massor av underbara nya arbetskompisar!

Tror det kommer ordna sej.....

3 kommentarer:

  1. ussh, höres inte ut som verdens mest roliga möte. Aldrig at dom skal få sparka nattpersonal..skit nå blei eg opprört. Skal kjempe med klör for at detta ikke skal få skje. Kan begynne å spare nå :-)

    SvaraRadera
  2. Du oroa dig inte innan ngt är bestämt och så. Ni som redan finns på plats kommer säkert att bli tillfrågade om ni vill gå över till det nya. Men jag förstår att du är förbannan på den där jä.... människan. Tänk vad ett pucko kan ställa till med. Men som jag sagt tidigare. Tiden kommer ikapp henne också.

    SvaraRadera
  3. Ja du min kära vän och kollega! Om inte Ann-Sofie Sundman från Knivsta hade förstört HELA arbetsplatsen Kungsgården, så vet vi inte alls hur våra liv hade sett ut just nu! Hemskt att en människa kan tro och tycker sig kunna bete sig hur som helst mot andra människor utan att egentligen veta någonting alls om varken dig eller mig och hur vi sköter våra arbeten... Helt galet! Säger bara till Ann-Sofie: SÖK PSYKOLOG HJÄLP, du är VERKLIGEN i STORT behov av det och alla andra runt omkring dig oxå för den delen! Lycka till!

    SvaraRadera