26 mars 2012

Bomshakalacka




Äntligen måndag igen!
Försökte idag med att sova lite länge men det gick inget vidare. Så klockan 8.00 var jag i farten med diverse stök och bök.
Ska jobba tre nätter nu så det gäller att vara välplanerad och ha framförhållning så all energi läggs på att sova bort dessa tre dagar och inte en massa annat trams som handling och städning.
Det funkar inte för mig.

Har betalat räkningar, alltid lika spännande men shit vad det är surt att betala elräkningen, 4109 :- för en månad! Rena rånet! Hatar elräkningar.
Lite ditten och datten att betala den här månaden, men vi fick en slatt över som tur var så vi behöver inte knapra på tavelramarna ännu.

Suttit och planerat veckans vardagsmiddagar också, ska snart inventera kyl och frysar för att kolla vad som behöver inhandlas.
Så här ser matsedeln ut för dom kommande fyra dagarna:
  • Krämig biffpasta, grönsallad
  • Kyckling med ett täcke av fetaost och soltorkade tomat, ugnsrostade rotfrukter
  • Modifierad tortillalasagne, ska prova att göra med köttfärs den här gången, grönsallad
  • Kassler med broccoligratäng
 Ettan och tvåan är nya recept som jag hittat på en favoritblogg, skriven av en tjej som lagar massor med god VV-mat. Har lagat mycket därifrån.
Titta in på www.gourmet-light.blogspot.com              
  funkade tydligen inte att länka, ni får skriva manuellt.....= jobbigt!

 Nu pockar Lill-Prinsen på uppmärksamhet, jag sa tidigare till honom att vi skulle kamma pälsen och nu sitter han här och fullkomligt vrålstirrar på mig.......men kamma då!




Förresten, vet ni hur man ser att en bil kommer från Spanien???
Växellådan är Manuell! HAHAHHAHAHHAHAHAHAHA!

1 kommentar: