22 mars 2012

Vilket väder!



Goddagens alla soldyrkare!
Vilket väder!  Sol, varmt, härligt! 15 grader ute och dagens powerwalk blev svettig, detta trots jag bara hade en fleecetröja på mig.
Ja, alltså inte bara, jag hade givetvis jeans på nederdelen av kroppen och gympaskor förstås.

Anne och Linus gjorde mig sällskap, vi gick samma runda som jag gjorde igår. Måste mäta den i morgon för att se hur lång den är. Men knappt en timme tog den och knät kändes ok hela vägen, nästan.
 
Söta Linus

Gustav var skeptisk till Linus, han gick omvägar och höll sig längs väggarna för att slippa möta "besten" medans vi tog en snabbfika innan promenaden.

För er som är måttligt intresserade av mina dåliga bilder på våra kulinariska högtider i Pettssonska kommer här ytterligare en, gårdagens middag.

Biff Stroganoff a ´la Viktväktarna. Försvinnande gott faktiskt, som all VV-mat.


Idag har jag abstinens av ugnsrostade rotgrönsaker, så det blir dagens middag tillsammans med nån fryst fläskytterfilé jag grävde fram ur frysen.

Har varit på mitt gamla jobb och lämnat tillbaka nyckel, passerkort och blipp.  Kom mitt i lunchen, lite olägligt men Marie ville att jag och Mia skulle komma en annan dag, planerat. Då skulle det ställas till med fikakalas. Lät som en bra idé. Klart vi kommer.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar