24 mars 2012

Fast röv....check...snart....kanske!




Gustav har vårkänslor! Han skuttar och hoppar på gräsmattan och ser ut att trivas. Kommer bara in en sväng då och då för att kolla vad jag gör och för att äta lite, pussas och sen ut igen.
En annan som har vårkänslor är Emilie. I min onödigt populära följetong "Emilies skoinköp" som man aldrig vet när den slutar (det finns inget slut!) så visas i dag det senaste köpet upp.


Ett par väldigt fina Reebok Easytone i min favoritfärg! Så nu kommer hennes redan så snärtiga rumpa bli ännu mera snärtig, dessa gör ju enligt reklamen underverk.
Bra pris var det också 599:- tror jag.
Jag satsar också på en sommar med fast bakdel och ska snarast inhandla ett par exakt likadana, fast några storlekar större förstås.

Idag har jag inte heller powerwalkat :(     knät gör ont och jag börjar bli oroad. Kanske måste jag uppsöka någon ointresserad doktor. Trist som attan att inte kunna motionera, jag har abstinens.

Bara jag och Rolf till middag idag. Vi spexade till det och åkte helt galet och oorganiserat i rentvättad Clio till Bålsta.
Favoritkinesen Peter på Winnergarden blev glada när vi kom.
 Vi åt det vi trodde var minst PP i, nämligen kyckling chop suey = kyckling med grönsaker.
Kan ju omöjligt vara så mycket PP i den, bara kyckling, fräscha grönsaker, buljong och soja,  plus riset förstås.
Det var otroligt gott och vi blev mer än mätta, betalade (billigt!!) och racade hem igen. Allt var över på dryga timmen. 

Nu vilar vi i varsin ringhörna i soffan, jag är trött och kommer somna tidigt idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar