11 mars 2012

VILKEN KVÄLL! 5 PLUS!



En sån kväll! En sån fantastisk stämning i Globen, vilket ös! Vilka platser!  Det går inte att beskriva hur Globen kokar, ni märker det inte på TV. Vi därinne missar mycket utav vad som programledarna säger, är ett liv utan dess like. Hela tiden!

ALLA låtar var grymt bra på plats, jag lovar! Misstänkte att vi satt väldigt bra då sms och kommentarer på FB trillade in i massor på Iphonen, "Vi ser er" "Grymt jobbat i rutan" "Ni är med hela tiden! m.m.
Kul såklart. Vi visste att vi skulle sitta nära catwalken men inte om våra platser var dom 5 närmast spången. Kunde lika gärna varit dom 5 yttersta stolarna = nitlott!

För att inte bli osamns och börja slåss så förrättade vi en lottdragning om vem som skulle få sitta närmast......såklart vann melodifestivalfinal-rookien Jasmine!
Men hon är ju så pass snygg så hon gjorde sig nog bäst i rutan, Emilie lika snygg hon syntes också väldigt mycket. 
Sen var det ett bra trix att välja dessa blåa färger på kläderna, dom syntes!  Själv körde jag på det beige/svarta temat.

Såklart tog jag massor med bilder, men i detta kaos med tusentals viftande armar med uppblåsta ballonger så är risken liten att bilderna blir bra.
Sen står ju inte dessa artister still så länge så man hinner knäppa.....
Hinner inte lägga in alla idag, vi ska ju ha födelsedagskalas och det är viktigare.
Men bilder kommer jag lovar!
Sammanfattat av kvällen så var den UNDERBAR, rätt låt vann fast jag tycker synd om den ständige tvåan Danny. Han var min favorit p.g.a mycket bättre scenshow.
 Lite bilder får ni nu.......resten i natt eller i morgon! Håll ut!


Två pinglor i blått och en i guld!


 God mat, god dryck och bästa vänner på Restaurang Maestro.


 Saade tar sig en flygtur.


Arrangerat gruppkort.


Studiomannen Henrik von Zweigberg går igen lite regler innan sändning. Vinka här, vinka där, inga skyltar under låten, blås upp ballonger, vifta hit och vifta dit m.m.


Blev dock lite oroad i morse under frukosten. Födelsedagsbarnet kom ner iklädd rosa onepiece nynnandes på........Mirakel! Utav alla låtar så sätter den sig just den i skallen.....
Kärleken, kärleken, kärleken....

Själv övar jag för fullt på Euphoriadansen, kan vara nåt att briljera med i framtiden......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar