10 mars 2012

Mot Globen....snart!



I morse var fick jag ett ryck, får det ofta men detta ryck var ett utav mina galnaste.
Gick upp 8.30 och ut på powerwalk, alltså 8.30! Det är tidigt men ack så skönt, hinner inte senare eftersom vi ska åka i väg.
Så nu har jag jobbat i hop till ytterligare två glas vin i kväll....skoja bara. Jag har PP så det räcker för en riktig tonårsfylla.
Men det är inte aktuellt, jag vill vara skärpt i Globen så jag inte slinter på tangenterna när jag ska rösta. Det vore ju surt att få Ranelids röst i örat.

Vem skickar då Sverige till Baku? Jag är ganska övertygad om att Loreen vinner tätt följd av stackars Danny som kommer tvåa i år igen.
Fast jag önskar och ber till högre makter att Danny vinner. Han har en så mycket bättre scenshow med fart, dansare, elektricitet, hopp och skutt.
Med detta vill jag säga att jag för det inte tycker att Loreens låt är dålig, tvärtom. Den är super, fast som sagt jag håller på Danny.

Igår bakade Emilie för första gången macarones. Ett recept från Leila Lindholm. Alla pratar om att dessa ska vara så svåra att göra. Men det tror jag inte hon tyckte. Däremot så blev smeten grynig,  ett tydligen vanligt förekommande fel beroende på mandeln man maler.
Nästa gång ska vi köpa färdigt mandelmjöl och testa det. Smaken var det absolut inget fel på, tvärtom så goda!



Nu ska jag börja kolla vad som ska packas med i väskan inför kvällens stora begivenhet.
Två kameror, biljetter till ett värde av 5 lax!, plånbok är väl det jag inte få glömma!

Kan komma att bli ett mobilinlägg framåt kvällen från Globen, men det märker ni!

Hej då mina vänner!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar