30 mars 2012

Sjuk Kompis!



Dagen började så bra med ett skutt nedåt på vågen fast jag väger mig egentligen på riktigt på måndagar, idag ville jag bara kolla eftersom det verkligen kändes. Tänk att man känner direkt på kroppen att "nu....nu har något hänt!"  Så var det i natt när jag gick upp för att hålla Gustav sällskap vid vattendrickning ur kökskran.  Kändes att jag gått ner, svårt att förklara för ickefetknoppar men så är det!
Blev glad för det var ett utav mina delmål som jag nu lyckats med! Säger inte mer än så.

Senare på dagen blev det lite tråkigare stämning. Kompis och jag åkte till Märsta utav alla ställen för den årliga bilbesiktningen.
Gick inget vidare, besiktningspojken lämnade över protokollet med barsk min samtidigt som han sa: "Jadu, det är en del att göra!"
 Kul kille!


Blev bara efter en kortkort stund senare genast lite gladare när Åsa, min egen privata bilmekarverkstadsfixarbästatjej hade kommenterat min statusuppdatering på FB med dom glada orden att typ "Det fixar jag! Har redan beställt grejerna som behövs!" Jag undrade nu bara hur hon kunde veta en kvart efter besiktningen vad som var fel med bilen.
Jag hade ju inte ens messat henne som jag iofs hade tänkt göra senare när jag kom hem.
Svaret kom snabbt, hon jobbar på en märkesbilverkstad och har inloggning till ett infotorg där alla bilar redovisas.
Smart, och jag blev genast på ett så mycket bättre humör, firade med en stadig kesolunch och två stora koppar kaffe.

Nu funderar jag på om jag ska våga mig på en powerwalk, har vilat mitt onda knä med utväxt bulle på i fyra dagar. Jag har abstinens, vill gå!
Jag testar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar