16 mars 2012

Hemskt mycket hej!




Efter 7 km, 70 minuter, vattenblåsa under foten, gnissel i vänsterknät och välbehövlig dusch så har jag landat i schäslongen med en kopp kaffe på behörigt avstånd.
Har hittat en ny favoritslinga nu, gångvägen till stallet fram och tillbaka. Jag motioner på det sättet inte bara benen och kroppen utan även högerarmen som far upp och ner i allahanda vinkningar nästan hela tiden.

Jag måste endera se jävligt rolig ut eller vara bekant med alla dom som tutar. Av alla dom som tutade i dag kände jag bara igen en, i en Alfa en blå Alfa. Jag som trodde dom hade en röd.....

 Med lurar i öronen och Rix fm att lyssna på får man upp farten bra.
Ska be någon av mina telningar fixa sån där Spotify så jag slipper reklam. Kosta vad det kosta vill. Då kan jag lyssna på det jag vill, typ mina favoritplaylists. Då kommer jag fullkomligt flyga fram över den nysopade asfalten....

Blev ingen handling med mamma idag, hon behövde inget. I det lilla ensamhushållet behövs inte så mycket sa hon. Kan förstå det, desto mer behövs här i Pettssonska storfamiljen!
Jag handlade själv, gick bra det med.  Fast inte så mycket bara fredagsmat och lite lull lull.
I morgon ska vi äta trerätters hos Micke och Ingrid, något som jag gillar skarpt. Är det något hon kan den kvinnan så är det att laga mat! Klockan 17.00 ska vi vara på plats så jag hinner få i mig allt innan jag åker till jobbet.

Ska testa ett nytt recept i dag som jag hittade på VV, tortillalasagne. Kyckling, ost, grönsaker, tortillabröd m.m 
Få se vad lille Rolf säger om det, jag tycker det såg jättegott ut på bilden iaf.

Ikväll min första jobbhelg på Flottiljen, ska bli kul. Spännande och se om min avdelning är fullbelagd nu eller om det fortfarande är 7 st små guldklimpar jag ska ha hand om.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar