12 januari 2010

Ledighetskommitén är jag det!


Godmorgon mina vänner! Tror jag ska börja skriva "fina vänner". Jag brukar läsa Systrarna Graafs bloggar och dom skriver alltid just "fina" vänner.
Ska ta efter dom!
Vi backar bandet.......snabbspolar.........så!
Godmorgon mina fina vänner!
Men å andra sidan har jag ingen aning om om ni är så himla fina??!
Men det tror jag, det är klart att ni är fina, skoja bara!
Inatt har jag inte sovit så mycket. Kunde inte ställa om mej till natt efter helgens tre nattpass. Var pigg och irriterad på maken som snarkade bredvid mej. Ville inte knuffa och slå han för mycket eftersom han skulle ju faktiskt upp och jobba och behövde all sömn han kunde få.
Sen när man väl lyckats somna, ja då kom Prinsen och började "kamma" mitt hår!
Det går till så här för er som undrar, hissa nu era intresseflaggor:
Han sitter på min huvudkudde och klappar mig på huvudet med tassen. Gärna med typ en klo ute, försiktigt försiktigt. Som om han kammar mig!
SÖÖÖÖÖT! Men klockan 2.30 behöver jag inte bli fixad i håret.
Vad han menar med det här är förstås att han försöker att få min uppmärksamhet...han är hungrig killen och vill äta. Men inte äta själv utan han vill ha sällskap av...gissa vem?
Efter nattamaten så ville han gå ut. Men eftersom det var minus 15 grader ute så ställde jag klockan på en halvtimme och gick återigen upp för att släppa in honom. Ingen där!
Alarmet på en halvtimme igen.
Och bingo klockan framåt 4-blecket behagade han komma in, kall och snöig. Plask upp i min säng sen sov vi till 10.00.
Han är som ni hör nästan helt återställd efter slagsmålet. Känns underbart, jag var lite orolig igår när han bara sov, men nu är han som vanligt!
Tog 2 dygn att kurera sej!
Visar en bild på min f.d fina, rosa fleecefilt som maken (f.d brandmannen) höll på att elda upp igår. Han stod med filten lindad om sina rejält tilltagna kropp framför kaminen och vips så limmades den fast på glaset och började osa bränt!
Filten fick skrapas loss den från glaset med den rostfria bakskrapan......kunde gått illa!
Idag ska jag inte göra ett dugg! Bara slappa, slöa, sparka mej trött, mysa med Prinsen. Känner mej oerhört sliten och tilltufsad.
Allergin har nått sin kulmen, ser ut som 77 svåra år.
Prickig, torr och klådig i hela nunan.......
Men ni får ha en trevlig tisdag mina fina vänner!

4 kommentarer:

  1. Prickig, torr och klådig i hela nunan... låter inte bra det där! Herre gud lille Rolf hade ju kunnat brunnit upp... aj aj aj, brandman och allt! Tur att det var filten ni fick skrapa loss med brödskrapan!
    Jag gör undefär detsamma som du idag, tar det lugnt! hade oxå en som snarkade som en stock inatt, hörde det allt för väl trots öronproppar! jag pinglar väl snart! tack och hej från din fina vän, Sidenskan

    SvaraRadera
  2. Förresten! Jag blev besökare 6700! Coolt! Undrar om det kan betyda något?? 67? 67.00?? 6700:- i lönelyft kanske? Ha ha ha! Hej igen! Sidenskan

    SvaraRadera
  3. Skönt med prinsen som mår bra. Men med filten och mannen kunde det ju gått illa. Ja, med filten gick det ju lite illa förstås, men det finns nya filtar, eller hur?

    SvaraRadera
  4. Herregud och Rolf som är gammal brandman. Vet han inte att fleece och brasa är ett big NO NO??

    SvaraRadera