31 januari 2010

På´t igen bara

Har nu avnjutit en delikat söndagsmiddag med 3/4 delar av familjen. Den fattiga flickan från Rosengård saknas ju alltid här kring middagsbordet. Men snart...?? 4 mars är hon hemma igen, denna gången blir hon hemma i 11 hela dagar!
Vi längtar allihopa. Hon passar även på att fylla 25 när hon kommer hem. Lilla kraken, 25 år fattar inget. Tiden har gått fort, men med enkel matematik så ser jag att det stämmer. Jag skulle fylla 25 år när hon föddes och jag ska fylla 5o i sommar= rätt uträknat mattesnillet!
Detta ska firas med buller och bång, fest för alla sina vänner den 6 mars, sedan ett stillsammare partaj för tjocka släkten här hemma den 11 mars. Vi avslutar det hela med att gå på årets höjdpunkt, alla kategorier ni vet vad???
Finalen av 2010 års Melodifestival i Globen den 13 mars!
Vi har dom bästa platserna genom tiderna! 2:a raden på sektion A7, vi kan vinka åt er i direktsändning...hihi!

Nu håller jag på att ladda för tredje natten på Pomona. Kaffet i ena handen och klia kissen under hakan med andra, datortangenterna trycker jag på med den tredje, eller jag menar den andra såklart.
Termometern visar 18,4 minus just nu. Vill egentligen lägga mej under täcket och inte alls gå ut men det är bara på´t igen!

Ha en bra söndag mina vänner.
Tack för alla era kommentarer, det gör mej glad!

1 kommentar:

  1. Du har mycket att se fram emot under våren och sommaren du. Kul.

    SvaraRadera