27 januari 2010

Leeeedig

Känns skönt att sitta här nyduschad och med handduk kring skallen och softa med themuggen och mackan på nåvänligt avstånd från datorn.
Behöver inte ha så fasligt bråttom i säng, jag är ju ledig två nätter och kan sova hur/när/var jag vill. Var?? Varför skrev jag var??!!
Kanske inte var jag vill, jag sover bäst i sängen som dagen till ära är renbäddad med rena fräscha lakan.
Men ska sanningen fram så är jag trött som en gnu, trots att vi hade det lugnt och stillsamt på jobbet i natt.
Inte en en vurpa och knappt en enda vaken gamling!
Dock lite småmysiga fynd vid 5.00-rundans skattjakt, är det inte det ena så är det det andra!
Tror ni hajjar, hallå jag jobbar på ett äldreboende.....där 95 % är inkontinenta.

I kväll ska jag, Erika och Bitte till Christine på en Aloe vera demonstration. Tror inte vi behöver demonstrera mot något direkt utan det är mer en visning av produkter som man senare förstås väntas köpa.
Eftersom min hud är allergisk, torr, fnasig, röd och allmänt jävla ful så hoppas jag finna lösningen!
Nu lät jag plötsligt bitter, förlåt det var inte meningen. Men det är bara det att jag är så fruktansvärt trött på att vara allergisk. Ögonen, kliar och rinner, huden blir torr,kliar och salamiprickig. Vill råda bot på det per omgående, har ni några förslag?
Och NEJ jag tänker INTE göra mej av med kissekurren, min ljusglimt i den ibland något trista vardagen då är jag helt ärlig hellre allergisk!

Nu är det dags att runda av, fattar inte varför jag inte kan skriva kortfattat! Herregud, varje inlägg är som ett kapitel i en bok.
Jag svamlar och svamlar......


GODNATT mina fina vänner.

3 kommentarer:

  1. Men dom är mycket roande att läsa. Jag önskar folk kunde komentera mina lite mer det gillar jag verkligen ha en mysig ledighet så ses vi på fredag kramar Sussie

    SvaraRadera
  2. Aloe vera är ju faktiskt skitbra mot huden. Kanske värt att prova i alla fall??

    SvaraRadera
  3. Jag har problem att skriva kommentarer, men vill bara skriva att det är mycket trevligt att läsa dina svamlerier..../Lena

    SvaraRadera