24 januari 2010

Söndagkväll

Godkväll alla min 97 läsare. Det är jättekul med så många läsare, jag är nog fasen snart i kapp Blondinbella eller kanske inte. Det är nog ett tag kvar. Funderar allvarligt på att då kanske jag måste byta namn...något mer lockande. Har funderat på www.gråewa.blogspot.com
Den hade ni aldrig hört förut eller??
I kväll fick jag som ni såg i det tidigare inlägget en award från Lindah. Jag fattar inte så mycket vad det är men jag har gjort efter konstens alla regler och passat awarden vidare till sju lyckliga bloggare som står mej nära.

Annars har kvällen vart lugn och stillsam. Var en sväng till sporthallen och såg innebandymatchen mellan Bro och Jakobsberg. Bro tvålade till motståndarna rejält. Ledde med 7-1, men sen tog dom visst en liten fikapaus för plötsligt var siffrorna 7-3.
Hallå, vakna nu pojkar!
Och det gjorde dom. Slutresultatet blev 8-3 och 3 fina poäng till varglyan.

Till middag hade kocken, som för dagen var iklädd Dressman rakt igenom tror jag banne mej, gjort en helstekt rostbiff med steakfries och en nyttig sallad.
Paprikorna i salladen hade han skurit på längden medan morötterna var finhackade, tomaterna var i storleken mittemellan.
En sånt jobb han gör pojken!!

Nu så är det snart dags att bänka sej på första parkett i soffan. "En annan del av Köping" börjar strax och efter det "Johan Falk".
Oj, nu kom maken med en glassbytta i näven. Det vankas alltså glarre så här på kvällskvisten.....
Mums fillibabba!

Ha en bra kväll, jag fick väldigt bråttom nu!!!!

1 kommentar:

  1. Bra att Broiken vann. Du är väl värd den där awarden så duktig som du är med bloggandet.

    SvaraRadera