24 januari 2010

Snart sovdags....

Kvällen gick undan. Vi åt dajmglass och tittade på det sköna Köping-gänget.
Men sen tyckte vi Johan Falk-filmen var så seg och tråkig, och inget annat på våra 47 kanaler roade oss.
Då bestämde vi oss att få skratta lite, det blev en gammal dvd med Tv-programmet Time out som gick för en herrans massa år sen.
Ja, nog fick vi skratta allt, främst åt att alla var rosa i ansiktena. Detta beror på att vår dvd från 1800 kallt börjar ge upp.
Allting blir rosa och allas läppar blir blå, så det ser nästan ut som man sitter och glor på något inspelat i ett bårhus!
Vi försökta mixtra lite med sladdarna, tänkte att det kanske var något glapp men då blev allting istället grönt för att senare övergå till en härlig blå färg. Nu var alla fasligt lik smurfarna, ganska kul faktiskt.
Men jag gillade det rosa bäst förstås.
Kanske dags att investera i en nu dvd-spelare.
Gustav har legat i mitt knä hela kvällen, vet inte varför han är så himla gosig. Han spinner och buffar med nosen på oss hela tiden. Plutten!

I morgon är det skoldag för Erika och jobbardag för Roffsingen.
Rolf jobbar bara halv dag för sedan är det dags för första steget i hans eventuella knäplastik. Han ska till Löwenströmska och röntga det defekta knät.
Jag ska på en liten utflykt till Solna och Centro kakel. Det är dags att köpa fog till golvet och jag har den stora äran att både få bestämma färg, handla och förstås betala kalaset.

Tror inte jag kommer iväg så tidigt, är ju känd för att vara seg på morgnarna brukar inte kicka igång förrens framåt eftermiddagen.

Ja , det var väl allt för denna gång.
Sov gott min fina vänner!

1 kommentar:

  1. Hoppsan ger Roffe dig verkligen det förtroendet. Tänk om det blir rosa fogar i badrummet nu då?? Eller vet han att det inte finns kanske??

    SvaraRadera