20 september 2010

Hinner inte!

Nu messade Emilie: "Varför bloggar du inte?"

Det ska jag förklara nu. Måndagar är min favoritdag när det gäller svenska TV-program med rikspuckon i huvudrollslistan.
  1. 19.30: "Halv åtta hos mej" stämmer inte med ovanstående. Brukar inte vara några direkta rikspuckon med. Däremot är Helge Skoog min stora favorit, utan honom skulle programmet inte vara sevärt!
  2. 20.00: "Ullared", är det ett krav för att få anställning att inte hissen går ända upp på personalen. Morgan, Ola-Conny, Alexander......Inte ljusaste kritan i kritasken precis. Citat Morgan; "Det är lite ont om platsbrist här...." okej???
  3. 21.00: "Svenska New York-fruar", finner inga ord The war of lips.....räcker det?
  4. 22.00: "Lite sällskap", bästa programmet ever! Önskar jag också kunde få mina ögonlock/bryn hoppa som guttaperkabollar som halvblinde Hans-Görans. Pondus!
Så jag har med andra ord inte haft tid med att skriva små meningslösa inlägg.

Nu över till dagens middag!
Dagens middag i Pettssonska Palatset ser ni på den lilla bilden. Gulasch med köttfärs, grönsaker serverad med bulgur och en klick gräddfil. Nybakat ciabattabröd var gott till.
Mycket gott tyckte alla utom...gissa vem? Det var för mycket persilja, för lite lök och det såg inte ut som gulasch som man brukar äta på lunchrestauranger i stan.
För där äter man gulasch i djupa tallrikar.....
Att han orkar. Funderar stark på att sluta laga mat.

Nu har Erika kommit hem från yogan. Vi sitter i soffan med våra Mac-datorer. Är nog lite så man umgås nu förtiden, eller?
Männen i huset sover redan.



1 kommentar:

  1. Ha ha jag såg också på Svenska New yorkfruar och de är helt otroliga måste jag säga.

    Ja du kanske skulle prova att matstrejka några dagar. För herregud du lagar ju jättegod mat varje dag och det är i och för sig rätt att det kanske inte såg ut som gulash från restaurang. För du har ju ingen restaurang.

    SvaraRadera