26 september 2010

Slut på denna söndag!

Sen kväll nu, men jag är som vanligt inte det minsta trött. Ska försöka vara uppe ett tag till och sova länge i morgon.
Jag ska jobba två nätter, då brukar det vara bra att sova länge.

Tittade på A-lagets hemmapremiär i kväll. Dom mötte ett taggat Rosersberg. Det har hänt en del förändringar i innebandyn på herrsidan.
Ett samarbete med Kungsängens A-herrar har inletts. Detta innebär att, om jag förstått det rätt, Broikens "bästa" spelare typ Chrisse, Hjärre, Patrik H, Daniel P, Tobias J..... kanske fler? spelar numera i det hårt satsande div 2 laget Kungsängen.
Bro IK´s A-lag består då således numera av kvarvarande spelare samt juniorkillar och inte platsande A-lagsspelare från Kungsängen. Dom spelar kvar i div 3.
En liten rörig pytt i panna kan man säga!

Kvällens match slutade med storförlust, 3-11! Trist, när siffrorna blir så stora och ännu tristare när det blir surt och grinigt på planen.

Matchen efter blev desto roligare! En ny serie har startats, mixed!
Vilket innebär kort och gott att laget består av både pojkar och flickor.
I kvällens line-up sågs bl.a Herr och Fru Örtenblad, Herr och Fru Krister Ek och Sandra Pettersson, veteranspelaren Jonas Olander med målspottande son Mattias, Carole Indola, några F-97 spelare, Tomas Näsmark, Ante Tarander som snabbt bytte om från förlorande A-lagsmålis till bolltrollande utespelare i mixedlaget.

Tyvärr ringde min Mat & Sovklocka i slutet på första perioden. Men då ledde Bro med 3-1, det var väldigt kul att se spelglädjen i laget iaf.
Tror att det kommer stå folk i kö om att få spela i detta mixedlag!
Jag fick faktiskt själv en förfrågan....tro det eller ej!
Men jag avböjde vänligt men bestämt, skyllde på att det är så bra på TV på söndagskvällarna.

Nu ska jag ta mej en kopp the, det är visst en Beckfilm på TV.

Sen blir det bingen....godnatt!


1 kommentar:

  1. Det där med mixedlaget låter himla kul tycker jag. Tror precis som du att de inte kommer att få särskilt svårt att få folk till matcherna.

    SvaraRadera