11 december 2010

Snart hemgång, wiiiihaaoooooo!

Nu är det nog bara jag som är vaken. Ni andra ligger där i era varma,sköna sängar och snusar som skönast.Det är ni väl värda. Själv ska jag strax få packa ihop och stämpla ut för denna gång.

Har haft en lugn natt för ovanlighetens skull. Var ett tag orolig att inte larmet fungerade somdet skulle.Men knappt hade jag tänkt tanken klart så drog cirkusen igång, men faktiskt bara för en kort stund. Sen var det snarkande pensionärer i varenda säng igen.

Wonderschön!

Idag en lördag som denna så ska jag förstås ägna mestadels av dagen till att sova. Det behövde man inte vara någon Einstein till att klura ut.Klockan 14.00 eller 15.00 ( måste kolla när) spelar Sveriges innebandylandslag Vm-final mot ärkerivalerna Finland, det får inte missas.

REVANSCHDAGS!

Lilla maken som somnade redan klockan 19.00 i soffan igårkväll ska idag fortsätta sitt och syskonen Pettersson oerhörda arbete med att rensa farfars hus. Idag ska det mesta slängas på tippen. Fasen vilket jobb dom har gjort, allrahelst Yvonne och Lotta.

Ni är bäst, guldstjärna till er!

Nä, det får nog duga så som ett första viktiga informationsinlägg från eran favorit.....Inget bloggande hemma innan sänggåendet idag.

Godnatt om två timmar!

1 kommentar:

  1. WOW VM Final det får man inte missa. Tack för tipset (har inte kommit in i det där med programmen här ännu).

    SvaraRadera