23 juni 2010

Amerikapresenter!


















Jag gick upp tidigt idag, ville inte ligga och lata mej när det var soligt och varmt. Sen stod ju en tur till sopstationen högst upp på Att-göra-listan också.
Det var kö idag, många lallare som skulle slänga grejer.
Även jag är slängd i containern märkt Brännbart. Jessica hade satt upp 4 st likadana skyltar längs vägen. Så det var nog ett himla tutande ute på Lejondalsvägen.
Jag har givetvis sparat en av dom som ett litet minne att visa eventuella barnbarn.

Det gick bra att kasta i rätt containrar idag. Vi hade en säck med tyska. opantbara ölburkar. Trodde man kunde slänga hela säcken direkt i metallcontainern. Men icke, dom skulle få sluta sina liv i en annan del av sopstationen. Nämligen metallförpackningar. En och en fick vi, nej Rolf stå och droppa in dom i det lilla hålet.
Tog en stund och kladdig blev han. Luktade ölstuga i Skodan vid hemfärden.

Sen reste vi vidare till vårt fina Bro Centrum. Rolf förnyade sitt Lotto och jag satt kvar och tittade på vilka märkliga människor det bor i detta samhälle.
Jag la märke till en skylt längs vägen där det stod någonting om att det skulle finnas 22 affärer i Bro Centrum........var då undrar jag då?!
Kan även ha stått 2 affärer då jag svischade förbi ganska snabbt och läste säkert fel!

När vi kom hem kom nylandade och jetlagade Malin och Hampus (som inte var jetlagad) hit med en presentpåse från.....USA!!!
Ännu en underbar träskylt och en mycket fin liten fågelholk i amerikanska färgerna.
Tror det är inköpt i min favoritaffär som jag nu glömt vad den heter....hur jag nu kan göra det!
Rolf jublade förstås eftersom det nu blir två spikhål till i köksväggarna.

Tack snälla Åsa och Sventa!

Oj, nu kom min söta flickor hem. Dom har varit i stan på shopping ser jag. En del färgglada påsar bärs nu in i Pettssonska Palatset.




1 kommentar:

  1. Du får väl räkna affärerna i Centrum och stämmer inte skylten så får du klaga ngn stans, ha ha.

    SvaraRadera