7 juni 2010

Fix och stök

Oj, dagen har gått snabbt! Sov faktiskt lite kortare idag. Ska ju komma in i rätt tideräkningen nu så klockan 12.30 skuttade jag upp. Helt frivilligt faktiskt!
Kastade mej på första bästa telefon och ringde vårdcentralen. Efter diverse knapptryckningar och inmatning av personnummer och telefonnummer så meddelade en robotröst följande:
"Vi ringer upp dig på telefonnummer 08-582blablabla klockan tio i ett"
Nu gällde det att hålla sej nära telefonen.....klockan 13.10 gav jag upp!
Men precis då ringde en mycket trevlig sjuksköterska vid namn Åsa och jag fick berätta om mina krämpor.
Hon var dessvärre ledsen att alla tider var slut för dagen och att det inte skulle komma in flera tider förrens i morgon.
Är jag förvånad??? Nää, det är som vanligt med det där att få tider.
Jahaja, då får man ringa 8.00 då i morgonbitti och hoppas på bättre lycka då!

Emilie och jag har varit på ett besök i Bålsta. Vi hade lite uppdrag att utföra bl.a klämma på flaskor på systembolaget, handla en märkpenna, handla fästingmedel till Gustav och sen blev det lite mer uteblommor.

Maken kom precis hem med färdtjänsten.....nej sjukresor heter det! Han har varit och gymnastiserat med likasinnande, stelopererade pensionärer.
Måtte vart jobbigt han somnade direkt!

Dags att styra upp lite middag i det Pettssonska Palatset, idag blir det köttfärssås och spaghetti.
Jippie!


4 kommentarer:

  1. Hoppas att du lyckas få ngn tid i morgon då?? Annars får du väl ta i på skarpen.

    SvaraRadera
  2. Hoppas att du verkligen får tid i morgon med din häl inte kul att ha så ont! Haha samma mat som vi åt idag gott var det, Jag var lite orolig att du skulle slänga ut bilden på mig och Güner men ack vilken tur jag hade kram

    SvaraRadera
  3. Men Ewa det är bara att gå ner till vc dom har öppen motagning mellan 8.30-9.45 så slipper du sitta i telefonkö o sen inte få nån tid / Bodil

    SvaraRadera
  4. Jag säger bara: Då behöver vi ONE MORE då?
    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!
    Jag har inte skrattat så gott sen dödagar!

    KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

    P.S Gör som Bodil säger och gå ner på den öppna mottagningen imorgon mellan 8.30-9.45! När jag kommer på fika imorn så vill jag inte höra att du inte varit där! Då säger jag upp mig som festfixare! Visserligen ska du ju bara sitta i ditt sittbadkar hela kvällen den 19 Juni men änå! GÅ IMORGON! D.S

    Sidenskan

    SvaraRadera