15 juni 2010

Sussie-sovning


Idag körde en ny variant på min sovning. Jag testade en s.k Sussie-sovning. för er som inte fattar någonting så är Sussie-sovning så att man sover väldigt lite efter en jobbnatt och vaknar cirkus 12.07!
För det var 12.07 som jag idag vaknade klarvaken och med ett litet lätt tryck över blåsan.

Idag har Krakenmaken varit till Husläkaren Magnus. Han skulle få nytt recept på Panodil och någon annan för honom okänd medicin. Han fick Tradolan utskrivet, inte alls lika roliga piller som Dolcontin men säkert bra mot den eventuella smärtan han har i protesen (STÖRSTA STORLEKEN, glöm aldrig det!!)
Eftersom han inte gåtränat speciellt mycket den här månaden efter operationen så slog han på stort och gick till Vårdcentralen.
Och det är ju en liten bit.

Emilie hämtade honom senare och nu väntar vi med spänning på hur jäkla ont han kommer ha inom kort!

Idag bjöd Emilie på varma mackor till lunch, det var försvinnande gott!

Maken gjorde en manöver nyss som fick mej att häpna. Han bytte om till arbetskläder, ja ni vet blåställ, randig snickarskjorta och fotriktiga arbetsskor med stålhätta.
Så som man är van och se honom 7 dagar i veckan.
Trodde först klädbytet berodde på att han precis hade pratat med sitt jobb på telefon och därav ville känna sej lite som en arbetare igen.
Men så var det inte, för nu skulle han klippa gräset!
Blir det inte lite körigt med kryckorna fnissade jag??
På den intelligenta frågan fick jag inget svar.....

Nu ska jag dricka kaffe och lyssna på ljudet av en gräsklippare i regnet!

3 kommentarer:

  1. Ha ha ha ja vad tyckte du om Sussie nappen lite lagom med sömn funkade det eller ? Du e rolig du kramar har du läst om min katastrof helg ?

    SvaraRadera
  2. Tradolan e ganska roligt tycker jag...tralalapiller som jag kallar dom. Ligger her i sengen med kroppen full ..lalalala, och inte har jag så ont heller :-)

    SvaraRadera
  3. Men herregud är verkligen gräsklippning så smart men Roffes onda knä. Herregud ni kommer ju vara så många därhemma på lördag så då hade ni ju kunnat trampa ner gräset.

    SvaraRadera