27 juni 2010

Värmebölja



Söndag idag!
En vecka precis sen man vaknade upp efter 50-årsfesten så där lite lagom fräsch, med en lätt huvudvärk och en smak i munnen som inte smakade hallon direkt.
Önskar vi kunde göra om det igen, det var roligt och framför allt var det kul att ställa till med brakfest en endaste gång i livet!
Tror alla som var här tyckte det var kul.

Förresten så har jag haft fest en gång tidigare. Jag och en kompis hade gemensam 18-årsfest i en hyrd lokal på Korpstigen.
Slutade näst intill katastrof med föräldrar på krigsstigen, Baccara som skrålade
"Yes sir I can boggie" i den dyra nyinköpta stereoanläggningen som senare på kvällen tvärdog efter att någon råkat spilla ut en grogg i den, klagande grannar, gräsfläckar på kläderna och på tok för mycket silverrom till undertecknad.
Stereon fick jag aldrig att fungera igen och jag tror mamma var sur ett halvår!

På min senaste fest skötte jag mej bättre, hoppas jag. Det enda jag är orolig för är att hann jag verkligen prata med alla, tackade jag duktigt för alla fina presenter, sa jag hej då när ni gick? osv....

Nu ska jag sova. Inatt har vi haft det mysigt på jobbet. Rester av Annes supergoda rabarberpaj och en annan mycket god paj med vaniljvisp till, chips, dip, popcorn har intagits.
Är det lördags så är det!
Pensionärerna sov sött och tryggt i sina sängar så det var en lugn och behaglig natt.

Ser lovande ut på himlen idag, en stor sol värmer redan.
Godnatt mina vänner!




1 kommentar:

  1. Tur för er att era pensionärer sover gott ibland i alla fall. Då ni alltid verkar ha så mycket gott att snaska på om nätterna.

    SvaraRadera