27 augusti 2010

Punkt 14


Dagen så här långt har varit mycket trevlig och städad. Erika och jag stack i väg till Bålsta för lite inköp på Lindex och Apotek. Jag träffade på världens bästa sykepleijer som var på väg till doktorn.
Hoppas hon friskar på sej nu från den eländiga pneumonin.
Idag skulle Erika bjuda på lunch på favorithaket Åbergs Museum. Åå, vad jag gillar att bli bjuden på lunch!
Vi var där för några dagar sedan då provade Erika deras supergoda räkmacka. Idag var hon sugen på Falafelwraps som även den var så delikat enligt Erika.


Jag själv tog förstås deras mycket goda caesarsallad. Alltså, jag har sagt det förut och jag säger det igen....Den godaste jag ätit, plättlätt!
Jag skulle kunna äta den varje dag, garanterat! Ni som ännu inte har provat, åk dit och ät. Ni kommer inte bli besvikna!
Har t.o.m gått med i FB-grupp: "Vi som gillar Caesarsallad" . La in en bild där också idag på världens godaste caesarsallad.


Lite kaffe till Erika och en latte till mej sen var man proppmätt ett bra tag.


Lite kel med Flora? eller vad kossan nu heter innan vi åkte hemåt.



Vid Kalmarsand hade vi ett s.k fotostopp. Vi fotade alla Kanadagäss, men fy fasen vad bajs det var på bryggan!

Hemma igen och Erika håller på att göra sej i ordning. Hon ska iväg på middag med sina vänner.En liten födelsedagsmiddag för henne i förskott. Underbara flickebarnet fyller som bekant 23 år på söndag.

1 kommentar:

  1. Oki. Jag som aldrig har ätit en Caesar sallad kanske måste ta och prova en ngn gång nu då. Då du hela tiden skriver att de är så goda.

    SvaraRadera