6 augusti 2010

Utflykt idag med.....såklart.

Såklart var det dags för utflykt idag med. Det är ju sååååååååå tråkigt att vara hemma tycker vissa. Själv älskar jag att vara hemma. Idag kunde vi inte vara borta så länge eftersom jag inte gillar när Gustav är ensam för länge. Djur ska inte vara ensamma för länge är min bestämda åsikt! Jo, kanske fästingar och såna skitdjur.

På tal om fästingar...lyssna på det här. Det kröp en äcklig liten fästing på mej nyss. Jag tog bort den, försökte typ döda den mellan fingrarna sen spolade jag ner den i toaletten.
Alldeles nyss gick jag in på toa....vad kryper där uppför toastolen på insidan naturligtvis???
Jo, fästingen!
Dom klarar det mesta alltså!

Oj, nu kände jag att jag kom bort från ämnet, svävade ut lite. Förlåt! Åter till Dagens utflykt med en uttråkad make, kapitel 245.

Ja, iaf så var det ju ingen Emilie hemma idag som kunde umgås med Prinsen så det blev en liten, snabb lätt tripp till stora staden....med 3 miljoner andra turister.
Att vi hade bilen utan fungerande AC var ju också en hit. Satan vad varmt det var. Och köra med nedhasade bilrutor blir man nästan döv och risk för muskelinflammationer i nacke och rygg.

Vi parkerade på Strandvägen och gick sedan över Djurgårdsbron för lite köande bland kineser, tyskar och andra för att få dagens första kaffekopp.
En kanelbulle till mej och ett wienerbröd till Rolf som gav bort hela alltet i småbitar till fiskmåsar, änder och andra kringflaxande fåglar.
En lättöl slank enklare ner för matstrupen på honom än wienerbrödet. "Det var så sött, tyckte han" men fåglarna blev glada. Och man ska vara snäll mot djuren!

Efter fikat blev det som alltid lite rutinmässig båtspan. Den är båtklubben heter Kungliga motorklubben och jag tror inte varken vi eller Nari skulle platsa här.
Hemma igen efter en snabbutflykt. Gustav blev jätteglad och maken somnade omgående i soffan och sover fortfarande.......Det är jobbigt att mata änder.



1 kommentar:

  1. Ja de där fästingarna är svåra att ha ihjäl. Man undrar ju stilla vad sjutton de ska vara nyttiga för?

    SvaraRadera