12 december 2009

Det snöar.....

I brist på annat så tog jag min alltid så glada make och åkte till Coop. Vi skulle handla mat till helgen. Tänkte att det var lika bra att han följde med eftersom det sällan är så att vi är sugna på samma maträtt på helgerna. Då är det bäst att han får styra runt där på Coop och klämma, lukta och läsa på allt. Idag ska han slå på stora trumman och tillaga en 3-rätters till sin söta familj. Jag kan alltså luta mej tillbaka i soffan, slözappa, dricka kaffe och klia kissen utan att behöva bry mej om maten.
När sen maken med raspig röst hojtar "Det är klart nu!" är det liksom bara att slå sej ned vid dukat bord.
Kommer förstås med bilder från våran egna lilla Nobelmiddag senare.

När vi kom hem så ville Gustav absolut vara med och utforska våra inköp. Lite lätt tillbakalutad sittande på ryggen på spisen med bakbenen i väderstreck norr så konstaterade han glatt att....Ja, räkor på menyn! Man tackar!
Skynda dej Husse och skala, det är lördag och jag vill ha mina räkor nu! Eller iaf meddetsamma!

Tog en liten bild på oss i bilen på väg hem från Kungsängen. Känner väl att det inte var direkt så lyckad, eller vad tycker ni?
Nej, dags att softa lite nu, Rolf har fullt upp i köket och jag vill inte vara i vägen......mot soffan.
Mer sen.....

2 kommentarer:

  1. Åhh vad spännande att se vad ni får för delikat till middag då. Själva är vi proppmätta efter att ha ätit hemmagjorda tunnbrödsrullar med räksallad. Men det är nog inget som står på Rolfs meny???

    SvaraRadera
  2. Snyggt tycker jag!

    SvaraRadera