18 december 2009

Fortsättning följer.....

Då var man hemma igen! Nu har jag räknat in familjen....alla 4 är samlade! Mycket roligt. Emilies hemresa från Malmö var allt annat än roligt. Dom flesta flyg var kraftigt försenade eller inställda. Detta beroende på snövädret. Jag har sagt det förut och jag säger det igen........Vad ska snön vara bra för???
Men klockan 22.35 landade hon till slut på Arlanda flygplats istället för Bromma. Bromma stänger tydligen 22.00.

Ska fortsätta berätta om min utflykt med Anne och Leia. När vi var klara med Åsby gård satte vi oss i bilen och startade hemresan. Vi stannade till i Västerås för att besöka Nisses.
Detta är en favoritaffär för mej. Finns det mesta till väldigt bra priser. Köpte 2 kuddar väldigt billigt. Bild kommer imorgon, orkar inte nu.

Nu har Emilie ätit en mycket försenad middag.Hon var hungrig stackarn, på planet serverades en macka med vörtbröd och gravad lax. Ingen favorit för henne men hon åt för hon var hungrig.

Nu så rundar vi av här hemma, vi letar upp våra sängar och hoppas få sova gott och länge.

Godnatt!

1 kommentar:

  1. Stackars Emilie! Men tur var väl att hon kom hem tillsist, kunde ju ha fått vänta till idag! Jag tror du kan skaffa klippkort på Arlanda snart, du är där oftare än jag och då har jag ändå ett jobb som kräver att jag åker dit ibland! Kram

    SvaraRadera