31 december 2009

Ska sova nu!

Året sista dag idag! Det tänker jag fira med att sova. Har jobbat tre nätter på raken nu och jag känner mej allt annat än pigg och fräsch. Så här på morgonen innan sänggåendet så känns det faktiskt lite snarlikt att jag är typ salongsberusad. Ni nattvänner hajjar nog direkt vad jag menar medans ni andra som inte är vana att kroppsarbeta nattetid tycker jag svamlar mer än vanligt.

Ska sova framtill 14.00 tänkte jag. Sedan klockan 15.30 ramlar det in 9 st pigga, nymummade, festsugna människobarn av den yngre generationen.
Emilie och hennes vänner ska äta en tre-rätters nyårsmiddag med tillhörande rusdrycker och partyhattar här. Stackars barnen hade ingen annanstans att vara så det är klart vi ställer vårt hem till förfogande, vore ju trist att behöva ställa in.
Kanske det blir lite rester över?
Sen brukar dom vara väldigt generösa att bjuda på vinslattar och diverse annat flytande.
Vis av erfarenhet sen tidigare tillställningar i det Pettssonska palatset med Emilie
"Party-Zebran" som värdinna.
Hade vart bättre om nyår var på sommaren då hade festligheterna kunnat äga rum utomhus.

Tror inte dom blir så långvariga här. Dom ska senare bege sej till en privat fest i Kungsängen.
Vi väljer att vara hemma med Gustav i kväll. Förra året var han livrädd för alla smällare och fyrverkerier.
I kväll ska jag testa att låta han bara vara i sovrummet med neddragen gardin och lite soft musik i bakgrunden. Hoppas det funkar!
Det är verkligen synd om alla djur som mår piss av allt onödigt skjutande, nej jag är för ett totalförbud på fyrverkerier!

Kan bli lite dåligt med uppdatering här i bloggen idag. Detta beroende på att jag måste packa ihop min defekta dator för att nyårsupen ska fram på bordet.
Jag hoppas och ber att den vill starta igen den lilla apparaten!

Annars så vill jag önska er alla ett Gott Nytt År !

Var rädda om er i kväll!

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar