14 december 2009

Laser??

Jag hatar att se dåligt på nära håll! Behöver använda mina läsglasögon så fort jag ska skriva på minsta kvitto eller läsa något. Detta kom som ett brev på posten på 45-årsdagen, tack för den presenten.
I övrigt ser jag som en hök, allt och inget. Men inte på nära håll, ett typiskt ålderstecken enligt optikern.
Vinner jag på Triss ska jag omedelbart lägga mej under lasern på någon ögonklinik.
Idag när jag var på Ica och skulle skicka iväg ett paket till andra sidan jordklotet. (Säger inte till vilka ifall dom läser bloggen) så trodde jag i min enfald att jag hade gjort allt rätt hemma.
Men icke väl på plats så visade sej att jag skulle fylla i någon mer blankett eftersom det skulle gå som paket då det vägde över 2 kg.
"Nej,jag ser inte och jag har inga glasögon med mej, skulle du vilja vara snäll och fylla i lappen åt tant?"
Mmmm, okej då fast det är lång kö, svamlade hon.

Ja, hon fyllde i lappjäveln och jag betalade glatt kalaset på 386:-.

2 kommentarer:

  1. Ja du... det låter som du tänker i mina banor! Jag är sååååååå less på att inte se bra, fast jag ser dåligt på långt håll med det är jobbigt det oxå! Jag funderar allvarligt på att lägga mig under lasern jag med, sa det senast igår faktiskt" Jag har det mest jobbigt med mina linser som ständigt är torra, skaver eller något annat! PUST! Jag kan inte skylla på äldern iallafall... KRAM

    SvaraRadera
  2. Har exakt samma problem och det är hemskt irriterande. Men själv har jag spritt ut glasögon i väskor, bilar, nattygsbord, kökslådan, datorn och så. Med andra ord överallt. Ser inte ett pillejota annars.

    SvaraRadera