25 december 2009

Snart hemgång

Här har det stått stilla ett helt dygn....skandal! Men det har ju varit julafton vilket innebär att det varit full fart i det Pettssonska palatset.
Jag gick upp likt en zoombie lite för tidigt för att mötas av familjen iklädda sina finaste julaftonskläder.
Rolf stökade på i köket och döttrarna gjorde lite annat.
Gustav hade varit en tur halvvägs upp i granen, vänt och fått med sej både kulor, glitter och ett och annat ljus. Han gillar verkligen när vi tar in ett RIKTIGT klätterträd till han.
Gästerna anlände vid 14.30. En snabb fika och lite varm glögg sen valde vissa delar av sällskapet att se Kalle Anka för 328:e gången. Själv satt jag kvar i köket och försökte vara trevlig. Gick väl ganska bra tror jag.
Efter Kalle så var det dags för Rolf att bjuda till bords. Som tur var hade Lotta med sej 2 klappstolar annars hade det blivit att leka "den -där- leken- med- stolar- och- musik- och- gå- runt- runt- som- jag- inte- just- nu- kommer- på- vad- lekjäveln- heter"
Ja, i alla fall så åt vi tills vi var mätta som 17. Allt smakade gott. Skaldjursmosaiken a ´la Ernst gjord braksuccé.

Julklappsutdelningen var nästa oväntade punkt på programmet. Rolf bytte förklädet mot tomteluva och läste fint på paketen.
mer om detta och vad jag fick senare . Jag har en del fina bilder som jag vill visa er.....
Sen var det liksom dags för mej att packa ihop och åka till jobbet. Skjutsade hem min mor först som höll stenhårt i sitt nya tekniska vidunder...dvd-spelaren!

Väl på jobbet så har det vart fullt ös på dom boende, nja i alla fall nästan. Själv kämpar jag frenetiskt för att hålla mej upprätt och vaken!
Är så himla trött! I morgon ska jag sova länge!

Nu är det snart dags att köra igång med morgonrundan......ligg ni kvar i era varma små luslådor medans andra kämpar för brödfödan.....

Mer som sagt när jag är pigg någongång på juldagen.

Hej då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar