23 augusti 2009

Bästa tjejerna!


Emilie var en seg dam på eftermiddagen. Vid 14-tiden hade hon fortfarande inte ätit frukost utan satt/låg och mumla något om att hon ville ha mat, riktig mat. Tror det var bakismat hon syftade på.
Jag gick då ut i köket och frågade damen om hon ville åka till Mc Donalds. Oj, nu sken hon upp må jag säga! Svaret kom på en tiondels sekund...JA!
Vi for iväg till Stäket och jag åt skräpmat för andra dagen i rad. Inte så bra kanske men väldigt gott!
Nu började hon pigga på sej flickebarnet. Tänk vad en Big Mac kan göra, rena underverket!?
Vi åkte till Kungsängen för att heja på damerna i deras sista DM-match.Men där låg dom rejält efter i spelschemat, ca 40 minuter. Så väntan blev lång men vi hade kul på läktaren hela laget och den tillresta klacken som i dag var lite större än i går.
Idag gjorde Maddis comeback och det gjorde hon med bravur! Linda Rudén var också tillbaka i Broiken-tröjan efter en säsong i Djurgården.
Hon är för grym och hela laget gjorde en mycket bra match och vann mot ett lätt grinigt Väsby med 4-3.
Väsby var inte så glada men dom vann gruppen och Bro kom tvåa. Kul värre!
Nu var det järnet hem eftersom vi var så försenade och kocken stod med maten färdig.

Idag var det grillad hälleflundra, kokt potatis, egenkomponerad cremefraichsås med senapstouch, grönsallad. Visst ja, förrätt också...den traditionella silltallriken som ni sett så många gånger förr.
Gott och mättsamt som vanligt. Efter maten drabbades jag plötsligt helt utan förvarnig av min trötta period och somna en stund på soffan. Skönt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar