22 augusti 2009

Jag slapp laga mat idag!

Jippie! Stjärnkocken har återvänt till spisen. Livet är underbart! Sista veckorna har ordet förrätt inte ens kunnats stavas till i min lilla värld. Men herregud, ni har väl sett mina taffliga försök till matlagning......pyttipanna, fiskpinnar, pulvermos m.m. Inte ens någon idé att fota!?
Bleka, fula,trista bilder. Men kolla här nu då...tata!
Rolf lilla överraskningsförrätt bestående av: Smörstekta kantareller, rödlök, chili, vitlök brynt i lilla stekpannan och sedan slafs upp på en kantskuren skiva Gräddad Längtan ös på med riven ost och en snabb gratinering i ugnen.
Hur det smakade???? Bättre än fiskpinnar kan jag lova!


Så var det dags för nästa lilla anrättning i sann Rolfanda. Det blev en grillad köttbit, ugnsstekt potatis, svampsås och en god sallad.
Hur som helst vi åt med god aptit och var mätta i timmar efteråt. Tack Rolf, du är bra på matlagning och mycket annat också kanske. Typ....spika, hamra, rodelträning, motionera, klippa gräset, somna i soffan m.m.
Efter middagen passad jag så påpassligt på att skjutsa Erika till pendeltåget. Och som av en händelse så hade Rolf hunnit med att duka av och röjt också.
Så det var bara att trycka på kaffemaskinen och njuta av en kopp kaffe på maten.
Livet är underbart!
Erika skulle förresten till Stadion för att se Coldplay. Har ingen som helst aning vad det är för lallare men jag tror inte dom sjunger schlager iaf.
Emilie jobbar på ett bröllop i Vaxholm ikväll...1000:- rätt ner i fickan ja eller inte direkt ner i fickan kanske, för dom skulle gå ut sen efteråt så jag tror det blir plus minus noll faktiskt!
Så var det med det....bara två inlägg idag. Måste betyda att jag gjort en del andra nyttiga saker ?!! Nähä, den gick ni inte på. Haha!
Godnatt mina vänner!

1 kommentar:

  1. Herregud vad god mat han lagar Roffe. Men du Ewa Coldplay känner du väl till. De har i alla fall några bra låtar och då menar jag riktigt bra. Be Erika spela Viva la vida så får du höra ngt bra.

    SvaraRadera