23 augusti 2009

Två ugglor lösta!

Hejsan på er mina vänner!
Sovit lite halvtaskigt inatt, kan bero på att Emilie var ute och slira. Jag sover alltid oroligt då, innan hon kommit hem i tryggheten igen. Fantiserar alltid om det värsta även fast jag vet att hon kan ta vara på sej själv, hon är ju 24 och ett halvt år flickebarnet. Men det finns så mycket idioter och psykfall ute i samhället så orolig kommer jag alltid att vara.
Nu kom hon iaf hem samtidigt som Rolf skulle gå ut på sin morgonpromenad 06.30. Så dom möttes typ i dörren, hur orkar man parta så länge?
Men det är klart hon har mycket partyenergi sparat på ett litet lager kan jag tänka mej eftersom hon varit borta hela långa sommaren.
Jag har tillbringat förmiddagen i schäslongen lösandes korsord. Jag känner mej nöjd....klarade faktiskt ett med två ugglor (medelsvårt) Annars är det en uggla som gäller och barnkryssen förstås.
Korsord sägs ju förebygga demenssjukdomar så fasen vad jag löser nu...kan tänkas att det är i senaste laget men bättre sent än aldrig. Ibland tänker jag så jag får huvudvärk. Undrar om det är ett bra eller dåligt tecken?,
Klockan 17.00 är det sen dags för damernas sista match i DM. Åker dit och hejar en stund, Emilie ska hänga med säger hon. Men hon kanske hinner drabbas av en trött period just då eftersom hon gick upp extremt tidigt 11.00. Inte många sovtimmar där inte.
Så då får jag passa på att önska er en trevlig eftermiddag.

1 kommentar:

  1. Jag är helt säker på att huvudvärken är ett bra tecken. DÅ måste det ju i alla fall finnas ngt i skallen som gör att man får ont. Eller hur?

    SvaraRadera