6 augusti 2009

Kvällen gick för fort

Godmorgon!
Idag vet jag en som har semester.....JAG! Ewa-Maria Pettersson har semester igen och denna gång i 18 hela dagar och nätter.
Ja, säkert finns det flera ljushuvuden än bara jag som har semester. Men det kan jag ju inte hålla reda på.
Gårdagskvällen gick med fart förbi. Grillade korvar med fullkornskorvbröd. Ingrid och Micke kom ner och fick sej även dom en korv eller två. Kaffe också förstås. Pojkarna drack öl,
Dom hade med sej fina presenter till mej från Prag. En stor plåtburk och en liten plåtburk med kattmotiv, choklad och lite lukta-gott grejer. Rolf fick tjeckiskt öl. Kan komma bilder senare om ni har tur.

Igår fick jag bevis på att män inte kan göra två saker samtidigt.Hör på den här:
Rolf står och grillar med korvtången i högsta hugg. Jag ställer en enkel fråga (minns inte var det var för fråga).....han svarar...."Vänta jag ska bara vända på korvarna!"
Hahahahahahaaaaaa,han kunde inte svara på frågan och vända korvarna samtidigt. Vilken enorm simultankapacitet?!
Är jag elak??? Nääee, jag bara gjorde ett konstaterande.

Förresten ringde Emilie igår, vi pratade i 19 minuter och 29 sekunder. Hon var uppåt värre höll på att packa inför den stundande New York resan. Dom åker bil till Groton och bor hos Sventa torsdag till fredag. Fredag morgon åker dom vidare till New Haven och pendeltåg till NYC.
Fredagen ägnas med all säkerhet åt sightseeing och shopping. På kvällen blir det Mamma Mia.
Hotellövernattning på Holiday Inn Express vid Madison Square Garden. Lördag, mer sightseeing och sedan pendeltåg till New Haven.
IKEA besök i New Haven och senare bilresa till Groton igen. Övernattning hos Sventa och hemresa till Falmouth söndag.
Jag kan varmt rekommendera båda "hotellen" jag har själv bott på båda. Utomordentlig service och mycket trevlig personal. Rent och snyggt var det också. Med eventuell risk för stopp i toan på Panget i Groton, klena rör....eller hur var det Lindah?
Då kan vi Skypa också när hon är hos Sventa, det blir roligt!

Fy fasen vad jag svamlar.....om allt och inget.
Nu ska jag sova. Är lite trött men vad gör det jag har SEMESTER gott folk!



2 kommentarer:

  1. Det är alltid kul med lite Svammel. Hoppas och tror att Emilie och Louise kommer att få det kanon i New York (och såklart i Groton också, ha ha?). Ja hon får passa på att skypa från vårt hus.

    SvaraRadera
  2. Japp røren i Gronton är KLENA. Det kan även kusin Rickard intyga :-D

    SvaraRadera