19 augusti 2009

Hoho! I´m alive!!!


Tur för mej men framförallt för er....jag överlevde!

Idag var det inte riktigt lika hemskt att träffa tandläkaren. Jag skulle "bara" byta ut min provisoriska lagning mot en permanent i min nyrotfyllda tand. Så det blev lite borrande och meckande. Men både tandläkaren och den trevliga sköterskan känner mej så väl nu och vet vilket psykfall jag är. Så dom kör avledningsmanöver på hög nivå.
I dag hade dom inte radion på utan istället diskuterades det trädgårdsskötsel och sportdrycker. Allt detta i ett mycket bra försök att försöka avleda mej från mina sjuka tankar. Dom lyckas alltid!
Jag gjorde så gott jag kunde att hänga med i diskussitionen om man ska toppklippa tujan på hösten eller våren, men jag tror inte riktigt att dom förstod vad jag mumla om med truten full av slangar, tamponger, stålgrejer m.m.

Kände mej nöjd efteråt när tandläkaren sa att nu har du bara en gång kvar sen är du klar!?
Fattar ni? En gång kvar...och jag som varit så sjukt, jävla skräckslagen i 7 år så jag inte gått till tandläkaren. Detta trots trasiga, värkande tänder. Ipren och Alvedon har knaprats i mängder istället.
Nu helt plötsligt är jag klar med hela, oömma ej värkande tänder!
Jag ska fira.....med ??? Ingen aning, förslag någon?
Sen kan jag ju tycka att det är inte riktigt lika kul att betala kalaset. Den här gången gick det på 1917:-. Och då betalar jag bara 50 % eftersom jag har behövt göra så mycket i truten och därför kommit över den magiska 3000:-gränsen.
På bilden ser ni min snälla tanddoktor Ulla Jerresand på Tibblekliniken i Kungsängen.

2 kommentarer:

  1. Sa ju det. Att du skulle överleva. Vad du ska fira med vet jag inte. Men jag vet i alla fall så mycket att det inte borde vara med ngn seg kola eller så.

    SvaraRadera
  2. Nä, kola vore nog lite dumt! Men en påse sega råttor somär en annan favorit funkar kanske bättre.

    SvaraRadera