10 augusti 2009

Trög måndag

Klockan är över 15.00 och inte ett inlägg från blogginnehavaren ännu! Herregud, vart är världen på väg? Ja, som ni har väntat...men nu så är hon på G igen.
Sov ända till 9.00 idag. Sömnen inatt blev ganska obefintlig eftersom jag tror jag sov bredvid en utombordare eller typ ett X2000 tåg. Hur är det möjligt att det kan komma så mycket ljud från en människa som sover. Skulle verkligen vilja veta hur många decibell han utger, maken min.
Det spelar ingen roll hur karl ligger i sängen, han snarkar lika högt vare sej han ligger på sida eller rygg. Mage kan han inte sova på säger han, vet inte varför faktiskt. Kan ju inte bero på dom stora brösten iaf som en del damer med diverse silikon och grejer i bröna klagar på.
Men framstupa sidoläge tror jag skulle vara snarkfritt. Eller också en kudde på ansiktet....? Eller en tennisboll i pyjamasen???! Ehhhh? Läste det i sånt där roligt "Veckans tips" i en veckotidning för länge sen.
Att man skulle sy fast en tennisboll i pyjamasjackan, då var det omöjligt att sova på rygg.
Måste vart en riktig Einstein som kom på den briljanta idéen.
Skulle inte funka på min utombordare eftersom han inte sover med pyjamas och snarkar även på sidan.
Vilket jävla svammel jag håller på med!!

Idag var det den stora "fylla- på -kylskåpet-dagen". Jag åkte till Coop för en rejäl handling. Men eftersom min hjärna har rest på semester så kunde jag inte komma på ett dugg vad som behövdes.
Men Erika kommer hem imorgon så då blev det sånt som jag vet hon har saknat under sin resa, Billingeost, yoghurt,tunnbröd,sill,potatis m.m.
Efter shoppingen blev jag akut kaffesugen. Chansade på att Marie hade kommit hem från semestern. Och det hade hon, dom hade precis parkerat och höll på att packa in.
Så det blev en trevlig kaffestund med kakor och kvalificerat skitsnack!
Tror faktiskt att jag ska ta mej i kragen nu och ta en tur med snabeldragaren, han ser hungrig ut och dammråttorna ser livrädda ut.

Hörs senare om jag inte sträcker mej i samband med dammsugningen, då kan det bli svårt att använda datorn.......detta var ett skämtförsök från mej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar