14 augusti 2009

Vassaste kniven i lådan?! Näe....



Jag måste börja ha mina läsglasögon med mej och gärna på näsan också när jag handlar!


Skrev i tidigare inlägget att jag av misstag köpt 2 liter vin. Tittade lite nogrannare för en stund sen, eftersom jag tyckte att det var märkligt att förpackningen var lika stor som 3 liters.
Mycket riktigt, det var 3 liter. Jag hade läst årtalet 2008! Trodde det stod 2000 ml.....jävla blindstyre!
I kväll åt vi enkla hamburgare stekta i stekpannan. Regn och ruskväder gjorde så vi inte var så sugna på att grilla ute.
Erika åkte till en kompis och dom skulle laga mat tillsammans.
Det smakade som vanligt väldigt gott.
Nu har vi tittat på någon sån där skratt-teater från Falkenberg på Tv 4. Brukar inte tycka sånt är så himla roligt men den här fnissade jag faktiskt lite åt.
Det fanns inget annat skoj att titta på heller.
Rolf höll sej nätt och jämt vaken, men nu har han somnat. Gustav har sin jam-period nu. Tycker allt är skittråkigt och jamar högt. Han brukar hålla på ett tag sen lägger han sej och sover.
Känns lite spännande att Emilie går in på sitt sista dygn i Usa. I morgonnatt 00.05 flyger hon från Boston via London till Arlanda. Hon landar 11.40 på söndag. Det ska bli härligt att få se henne igen.
Hon ringde en snabbis förut. Berättade bl.a att resväskorna var....just det proppfulla! Hon var rädd för övervikt men dom skulle väga väskorna senare i dag.
På hennes blogg kan man idag få sej ett gott skratt när hon har skrivit en lista på vad hon har handlat! T.ex: 9 klänningar, 7 väskor, 4 par jeans.........osv.
Ja, hon är för skön. Härligt med mer skor och väskor i hallen igen här hemma. Har vart lite tomt med det under sommaren. Gud, vad Rolf ska gnälla om det då," Ta reda på skorna" , "Måste du ha 18 par skor framme? Jag har ett par!"
Nej nu ska jag roa Lurvtussen lite, han verkar uttråkad.
Godnatt kamrater!
Återkommer imorgon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar