5 augusti 2009

Oj, sol idag med

Godmorgon mina vänner!
Sovit som en medvetlös idag, ända till 14.30.Jippie!
Vaknade av att jag hörde Gustav jama utanför. Han hade för länge sen tröttnat på att dörrarna var stängda. Han var så varm och mysig i pälsen och sen var han vrålhungrig också stackarn. Attackerade matskålen och hetsåt torrfodret. Det var ju iofs många timmar sen har åt så var nog utsvulten kraken.
Ska hämta Ingrid och Micke på Arlanda 16.45. Men nu när jag gick in och gjorde en check på www.lfv.se så ser jag att det inte landar förräns 18.05.
Annars var det kul att jobba inatt. Vi hade det ganska okej men förstås massor av larm. Men det är bra för tiden rinner iväg. Helt plötsligt var klockan 3.30 trodde att den var typ 02.00. Vi hade en extraresurs insatt mellan 21-01. Det är toppen men egentligen skulle resursen vara hela natten, fattar inte varför mellan 21-01. Vi har ju jämt skägg hela natten. Ska inte klaga, bättre med hjälp än ingen hjälp alls!
Det här var nog det tråkigaste inlägget i mannaminne. Men jag har inte så mycket mer att tillägga, har inte hänt något överhängande idag.
Men ni får stå ut.
Ha det bra, kommer mera inom sinom tid!

1 kommentar:

  1. Inte tråkigt. Alltid intressant att läsa vad du gör och för det mesta är ju vardagen bara vanligt lite halvgrå och "tråkig".

    SvaraRadera