29 augusti 2009

Erikas födelsedagskalas





























Nu är vi äntligen hemma igen efter en heldag med acceleration. Ska nu försöka sammanfatta dagen med 3 nya inlägg,vad kul för er! 3 inlägg på en och samma gång som typ ett Kinderägg!
  1. Erikas födelsedagskalas
  2. Dagens middag
  3. Kräftkalas på Sågbacken

Så vi börjar med Erikas uppvaktning. Det var Ingrid och Micke, mormor och Fredrik som kom för att fira och fika av alla de sju sorterna.

I present fick hon bl.a spikmatta, pengar, presentkort, kläder, en trevlig bok "Sill, ägg och nubbe", armband och örhängen, en söt aphängare att sätta på dörren.

Emilie hade gjort en underbart god jordgubbstårta. Jag hade bakat bullar och brownies. Det var en browniesmix Emilie köpte i USA...mycket god! Erika hade gjort chokladbollar.

Vi smaskade och åt glatt, det var skönt att kunna sitta ute på altanen. Varmt och skönt, tror nog att det var en av dom sista varma dagarna för i år.

Emilie och mormor gick sedan in och satte sej i soffan för att titta på Emilies kort från sin Usa-resa. Det tog en stund....hon har en del kort.

Ingrid och Micke åkte hem för att dricka rosé på ballen och titta på AIK-match på TV.

Erika får visa sina kort en annan dag för mormor för tiden gick snabbt och snart var det dags att för oss att bege oss så smått till Ådö för kräftkalas.

Men om detta blir det mer om snart.














2 kommentarer:

  1. Spännande. Precis som ett kinder ägg. Tre överaskningar i en. Jag älskar kinderägg.

    SvaraRadera