16 augusti 2009

Söndag eftermiddag




Efter en del snarkande i soffor och sängar av 3/4 av familjen så vaknade dom till liv framåt eftermiddagen. Emilie ville bli väckt vid 16.00 så hon skulle kunna somna i kväll och komma in i normal tid igen.
Jag och Gustav gick upp för att väcka henne men det enda som hände var att vi fick oss ett gott skratt iaf. Där i sängen låg hon och yra om att "Jag har inga såna" och pekade på mej och sedan upp med händerna i luften som om hon skulle fånga en boll i mycket stilla slowmotion..?
VA?! sa jag....."Jag har inga såna som du" med händerna i luften igen....
Ehhh....Emilie du behöver nog sova en rejäl stund till sa jag och gick ner.
Micke och Ingrid kom på besök och även min bror Owe.
Vi tittade på en del av Emilies kort. Men sen var det middagsdags och vi satte oss för att äta. Gästerna avböjde maten men drack gärna en kopp kaffe med oss.
Kvällen har sedan gått i slapphetens tecken. Alla är trötta och sega, så slötittande på VM passade oss bra.
Nu sover familjen på sina söta öron och jag är också helt slut men ville först att ni skulle få ta del av min innehållsrika dag.
Men nu går ögonen i kors.....
Godnatt vänner!
Herregud! Höll på att glömma middagstipset: Grillad kalvfilé, potatis,tzatziki,potatissallad,grönsallad, grillade grönsaker. Om det var gott?? Skitgott, på ren svenska!

1 kommentar:

  1. Ha Ha jag såg i Emilies blogg att du hade älghorn på huvudet och det var såna hon inte hade eller själv ville ha. Är det säkert att du inte hade klätt ut dig när du gick upp för att väcka henne?

    SvaraRadera