30 augusti 2009

Söndag idag



Somnade enkelt utan krussiduller igår kväll vid ca 24-blecket. Tidigt för att vara vara mej men jag kände mej faktiskt lite trött.

Klockan 02.57 ringde min mobil och glad Emilie kraxade "Kan du hämta mej i Kungsängen?"

Nu? svarade jag. Tyckte väl att det var lite väl tidigt för unga fröken Pettersson att redan åka hem. Det hade ju tidigare under dagen deklarerats om att detta skulle bli ett party med solklar efterkaka och att hon skulle komma hem sent. Ja eller tidigt beroende på hur man ser det.

Som vanligt så hämtar jag alltid mina troll och make när/var/hur dom alltid vill. Jag åkte iväg till Kungsängen och där kom hon gående med dom högklackade, med betoning på hög skorna i handen. "Har så jävla ont i fötterna!" Kan tänka mej det, crocs någon??

Tror hon somnade omedelbart när hon väl kom i säng efter fottvätt och intag av kanelbulle.

I morse vid 11.00 så kom då den sedvanliga frågan som oftast på söndagsförmiddagar. "Kan vi inte åka till Donken?"

Rolf var också lite sugen på bakismat medan jag precis hade ätit frukost men kände att det kanske var jag som var den enda av körkortsinnehavarna i familjen Pettersson som var grön att köra.

Det blev en Big Mac & Company plusmeny för Emilie (den tredje den här veckan tror jag) och 3 cheeseburgare för min ryggskottsdrabbade man.

Jag drack kaffe! Men var tvungen att tvinga i mig en av cheeseburgare utav Rolf eftersom han inte orkade....stackarn. Jag börjar bli orolig för Rolf. I går när vi åt kräftor med släkten så AVBÖJDE han snaps nummer 4! Han VILLE åka med hem 21.30! Han åt BARA 2 cheeseburgare!

Börjar han bli gammal eller börjar han bara bli vuxen?

Nu sover iaf både Emilie,Rolf och Gustav.

Jag själv gör det som jag gillar mest nu....ryggläge i schäslongen, datorn i knät, vindruvor inom räckhåll. Najs.....

1 kommentar:

  1. tror roffe börjar komma upp sig lite till åren.

    SvaraRadera