28 augusti 2009

Svulldag på Stinsen!

Nu har vi kommit hem från Stinsen. Mätta och belåtna efter både lunch och fika i raskt takt efter varann. Till lunch delade vi på en 10-bitars sushi.....mätt som sjutton blir man på det, men framförallt törstig, druckit som en kamel...eller också har jag drabbats av något plötsligt sjukdomstillstånd...diabetes kanske! Men firren, soyan och det gröna klegget är ju väldigt salt så det är klart man blir törstig.
Jag började så fint att äta med pinnar men jag gav upp ganska snart . Emilie ser nöjd ut när hon på ett proffisionellt sätt hanterar pinnarna likt en äkta japansk madame.
Vi träffade på två lössläppta hemmamammor från Kallhäll på grönbete också, med dom små bedårande sönerna i sina vagnar. Den ena såg vi visserligen bara fotsulorna på eftersom hans mamma hade hängt upp någon slags filt så stackarn missade hela besöket på det lokala köpcentrumet.
Mätta och belåtna rörde vi oss i sakta mak mot diverse klädaffärer...Emilie skulle bara kolla...?!!
Rulltrappa ner och vad ser jag då.....jo Waynes Coffee! Bästa fiket i stada!

Så då blev vi plötsligt fikasugna och åt även varsin på tok för stor och dyr kaka till. Men, man lever bara en gång. Kul på Waynes förresten, jobbade bara män där ja eller killar. Trevligt!
Jag fick ett hjärta i min latte!!!!

Vi hittade iaf lite presenter till Erika. Hoppas hon bara blir glad nu, men det brukar hon alltid bli. Hon är inte så knusslig den lilla damen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar